• Nureva Wall

  • Nureva Audio

Nureva™ Wall visual collaboration system

Nureva projektvägg för kreativa och kollaborativa processer

Nureva Wall visual collaboration system är framtagen för kollaborativa och kreativa arbetsprocesser. Nureva Wall inspirerar till nya idéer, åskådliggör processernas framåtskridande och skapar ordning och struktur.


Nureva Wall 408i

Digital projektvägg även på distans

Sticky notes, bilder, och skisser. Arbeta som ni brukar på den analoga anslagstavlan men nyttja fördelarna med en digital, 60 meter skrollbar, virtuell projektvägg. Deltagarna kan följa det som händer under projektets gång, gå tillbaka och se hela arbetsprocessen samlat på ett ställe och tillföra idéer i realtid var de än befinner sig. Projektet fortskrider utan onödiga avbrott.

Bär med dig projektytorna i din mobil

Nureva Span är molnbaserad och alla dina projektytor finns alltid till hands var du än befinner dig. Logga in och följ det som händer i projektet och dela dina idéer via din mobila enhet. Spegla din skärm på den gemensamma projektväggen, ta skärmdumpar, gör noteringar och spara. Exportera till pdf eller excel.

Låt projektet omsluta dig

Nureva Span projektvägg visar innehållet i 16:6 format vilket ger samma känsla som en stor whiteboard. Kombinera två eller flera projektorer och få en upp till 9,3 m lång interaktiv yta. Placera projektorerna i ett hörn eller som ett U och deltagarna befinner sig bokstavligt talat mitt i den kreativa processen.
Laserprojektorn (SSI – blå laserdioder) har en drifttid på 25 000 timmar.

Nureva Wall Nureva Span iPad
Nureva installation i hörn