• Nureva Wall

  • Nureva Audio

Manico FunTable

Funtable är ett interaktivt bord för kreativ och lustfylld inlärning i skola, förskola och andra privata och offentliga miljöer. Bordet kommer i olika färger och kan även specialbeställas i valfri kulör.


Boka demo av FunTable

FunTable för kollaborativ inlärning

Manico FunTable i skola och förskola

Den stora interaktiva bordsytan gör det möjligt för flera barn och vuxna att samarbeta och lösa problem. Istället för att trängas framför en liten skärm kan alla se vad som händer, diskutera sig fram till olika lösningar och lära av varandra vilket även lyfts fram i Nationella digitaliseringsstrategin:


– Med FunTable blir eleverna mer aktiva än om de sitter med en liten skärm. Nu blir det ett samarbete i olika lag, alla kan samlas runt det här stora bordet, säger Karin Svärd, lärare i åk 3 på Klagstorp skola. Det är fantastiskt, redan efter tio veckors arbete med FunTable ser vi förbättrade resultat på de Nationella proven i matematik.


FunTable är en produkt utvecklad och tillverkad i Sverige. FunTable finns idag på skolor och förskolor, i köpcentrum, på lekavdelningarna på ett svenskt möbelvaruhus och i Sibyllas gatukök. I Finland har en förskolekoncern valt att utrusta alla 131 förskolor med FunTable.

FunTable interaktivt bord Turkos

FunTable Turkos

FunTable interaktivt bord blå

FunTable Blå

FunTable interaktivt bord grön

FunTable Grön

FunTable interaktivt bord röd

FunTable Röd